Odkrijte svoje potenciale, postanite Silco partner.

Zakaj naj postanem Silco distributer?

SODELOVANJE S PROIZVAJALCEM IN RAZVIJALCEM

Sodelujem s proizvajalcem in razvijalcem, zato dostopam do naprednih in inovativnih izdelkov, ki mi odpirajo vrata do novih kupcev.

STROŠKOVNA UČINKOVITOST

Celovitega nabor izdelkov več blagovnih znamk naročam v velikem centralnem skladišču. Tako si zmanjšam stroške nabave in optimiziram zalogo. Ekskluzivne distributerske pravice mi omogočajo varnost na mojem območju.

ZANESLJIVI IZDELKI

Silco mi z uporabo kakovostnih surovin, natančno kontrolo kakovosti in naprednimi tehnološkimi postopki zagotavlja zadovoljstvo mojih strank - mojstrskih ličarskih delavnic.

PRENOS ZNANJA

V okviru Silco akademije mi je omogočen dostop do novih tehničnih znanj. Deležen sem tehnične podpore in usposabljanj v Silcovem razvojnem in trening centru. Na voljo so mi tudi demonstracije pri meni in mojih strankah.

MARKETINŠKA PODPORA

Plakati, katalogi in letaki, pripravljeni v mojem jeziku, olajšajo moje marketinške aktivnosti. Z različnimi promocijskimi artikli lahko nagradim moje izbrane stranke.

g. Terry Dimmock

"V podjetju Car Doctor strankam ponujamo "Zajamčena, visokokakovostna popravila v najkrajšem možnem času, po najboljših cenah". Prav to nam omogočajo Silco SFR izdelki. Hitrejši čas sušenja nam dovoljuje, da strankam vrnemo avtomobil še hitreje. Z njihovimi, tehnološko naprednejšimi materiali povečujemo ugled avtoličarske delavnice. Hitrejša izvedba in izjemni končni učinek še dodatno izboljšujejo splošno zadovoljstvo strank."

g. Terry Dimmock, lastnik podjetja Car Doctor
g. Marko Veselinović

"Sem Marko Veselinović iz Srbije, star 31 let in v tem poslu sem vse od 19. leta. Ljubim to delo, saj sem vedno vpet med storitvijo, orodji in materiali. Zelo rad uporabljam izdelke Silco. Še več, tudi moje stranke so zadovoljne v vseh pogledih. Svoje vozilo lahko odlično popravljeno prevzamejo že sredi dneva. S tem sem povečal tudi svoj dobiček.
Izdelki Silco so enostavni za uporabo, s prečudovitim končnim izgledom. Prav ničesar ne bi spremenil pri materialih, saj s Silcom presegam meje mogočega v svojem poslu."

g. Marko Veselinović, lastnik MV Extreme Garage
g. David Spinks

"V AAL Stockportu z veseljem uporabljamo izdelke serije SFR. Naša delavnica ima dve lakirni komori in dva kombija za hitra popravila. V vseh s pridom izkoriščamo učinkovitost in hitrost sušenja, ki nam jo ponuja ta hitra in energetsko učinkovita rešitev."

g. David Spinks, lastnik podjetja AAL
g. Frank Rabba

"Rad bi se zahvalil Silcu in delil svojo izkušnjo z uporabo njihovih izdelkov. Silco ima visokokakovosten prozorni lak z odličnim sijajem. Njihov prozorni lak smo uporabili na dragocenem starodobniku Shelby Cobra 196 in stranka je bila navdušena s sijajem.
Zagotovo bom uporabljal Silco v poslu tudi v prihodnje. Hvala vam za ta osupljiv izdelek!"

g. Frank Rabba, lastnik Auto Body Services 2000

Razvijajte skupaj z nami.
Postanite naš partner.

Vsem našim distributerjem zagotavljamo dolgoročno sodelovanje, nudimo treninge v našem trening centru, tehnično dokumentacijo v lokalnem jeziku. Podprli vas bomo pri nastopu na trgu, tako prodajno kot marketinško.

Več  
ESRR
E-TRGOVINA